Hae tästä blogista

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Happy Valentine's Day!

Okei tiedän..ei vielä oo ystävänpäivä..Mutta mitäs muutakaan pystyin tekemään kun sain Whimsy Stampsin pakettini ja sieltä tupsahti tämmöinen "kisumisu"?? ;)

Okay, I know..It's not Valentine's Day yet..But What else could I do when I got my Whimsy Stamps packet and this "Kitty cat" came out?? ;)Tällä kertaa värittelin ProMarkereilla mitkä ovat lojuneet toimettomina laatikoissaan turhan kauan :P Näissä Kenny K:n tyttösissä vain on niin pieniä yksityiskohtia, että tussivärittäminen tuntui helpommalta. Mutta harjoitusta kaipaan vielä..

This time I coloured the picture with ProMarkers, which I haven't done for a long long time..I still need a lot of practice with it..


Vähän lähikuvaa värittelystä....

Kiva kun piipahdit blogissani, tulethan toistekkin? :)

Nice that You dropped by, Welcome again! :)

7 kommenttia:

Maria K kirjoitti...

No niin nainen,piiiitkästä aikaa tusseilla duunaillu ja toimIIII =)!Tosi hyvännäkönen naikkonen!tapu taput sinulle!

Jinna kirjoitti...

Kiitti, pompula!! Mä värittelinkin tätä tovin jos toisenkin..Ja kuutta muuta tyttöstä. Jos vaikka huomenna ehtis tekemään edes yhden lisää kortiksi asti.. :)

Jonna kirjoitti...

IHANAN ROCK KORTTI! Ei mikään perinteinen tiimari ystävänpäiväkortti:D::DD

Jinna kirjoitti...

Kiitos Jonna!! Ja näitä on tulossa lisää..... :D

Jonski kirjoitti...

Aivan ihana. Todella hyvin olet onnistunut värityksessä, ite vasta aloittelija ja promarkereita itsekin käytän. Sommittelu on myös todella onnistunut, tykkään kovin kortistasi. :)

Hanna- kirjoitti...

...joku on sitten vähän käyttänyt aikaa tusseilla tuhertamiseen...8) kade! On se vaan niin onnistunut!

Jinna kirjoitti...

Kiitoksia kiitoksia.. Täytyy kyllä myöntää että uhrasin melkoisesti aikaa tohon värittelyyn!! :) Mutta kiva jos sen huomaa.. Työn alla kuusi korttia "samaa sarjaa"..:)